Sadakatsiz dizisi bitti mi, yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz neden yok?

Sadakatsiz bu hafta 52. bölüm ile ekrana gelecekti. Cansu Dere, Berkay Ateş ve Caner Cindoruk'un başrolde yer aldığı dizinin yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Kanal D'nin yayın akışında Üç Kız Kardeş'in tekrar bölümü yer aldı. Peki, Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz dizisi bitti mi, yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in 52. yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne dair fragman yayınlanmamıştı. Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında ise Üç Kız Kardeş'in tekrar bölümü yer aldı. Dizi hayranları "Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz dizisi bitti mi, yeni bölüm ne zaman?" sorularının yanıtını araştırıyor.

SADAKATSİZ 52. BÖLÜM NEDEN YOK?

Sadakatsiz yeni bölümü bu hafta çekilmedi. MED Yapım'dan yapılan açıklamada "Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz." denildi. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

SADAKATSİZ'DE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya'nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür.

Asya'nın aklına soktuğu şüphe Derin'i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya'nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Derin'in tavrı Ali'yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras'la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya'nın son kararı ne olacaktır?