Sadakatsiz için flaş karar! İzleyenler hiç memnun olmayacak

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Cansu Dere, Berkay Ateş, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz dizisine yılbaşı nedeniyle ara verildi. 5 Ocak ve 12 Ocak çarşamba akşamları Sadakatsiz yeni bölümleri ekrana getirilmeyecek. Fenomen yapımın yayınlanmayacak olması izleyenleri rahatsız etti.

"Doctor Foster" adlı diziden uyarlanan başrollerinde Cansu Dere, Berkay Ateş, Melis Sezen ve Caner Cindoruk gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz ilk sezonu ile beğenilmesinin ardından ikinci sezonuyla da adından söz ettiriyor.

Berkay Ateş'in kadroya Aras karakteri ile dahil olmasının ardından senaryoda hareketlilik yaşanırken Sadakatsiz'e yılbaşı olası verildi.

Reytinglerde bekleneni karşılayan Sadakatsiz dizisi hayranları bu uzun süreli ayrılık nedeniyle rahatsız olsa da dizi ekibi dinlenme fırsatı bulmuş oldu. 5 Ocak ve 12 Ocak çarşamba akşamları dizi hayranları yeni bölümü izleyemeyecek.

SADAKATSİZ 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz'in 45. son bölümünde Volkan ile Derin'in boşanma davası çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Haluk'un Aras'ın geçmişi konusundaki tavrı soru işaretlerine neden olurken Ali'nin ölüp ölmeyeceği de merak dolu anlara neden oldu.