Sadakatsiz Haluk öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in sevilen oyuncusu Burak Sergen bu akşamki bölüm sonrası diziye veda ediyor. Sadakatsiz 49. bölümde Aras ile olan tartışmasından sonra Haluk kriz geçiriyor ve ölüyor. İzleyiciler ''Sadakatsiz Haluk öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrıldı mı?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

Sadakatsiz'in yeni bölümünde bu akşam şok bir ayrılık yaşanıyor. Gönül Güçlü'nün eşi, Derin Güçlü'nün babası Haluk Güçlü dizinin bu akşamki bölümünde Aras ile olan tartışmasından sonra kalp krizi geçiriyor. Peki, Sadakatsiz Haluk öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrıldı mı? İşte merak edilenler..

SAKADATSİZ HALUK ÖLDÜ MÜ?

Sadakatsiz 49. bölümde Aras ile olan tartışmasından sonra Haluk kriz geçiriyor ve ölüyor. Bunun üzerine Gönül tüm yetkileri Volkan'a vererek şirketin başına geçmesini sağlıyor. Asya'nın ise bir planı bulunuyor.

Fragmanda Gönül Volkan'a, 'Şirketin başına bizim oylarımızla sen geçeceksin Volkan. Artık bu ailenin, Haluk'un bütün servetinin idaresi sende olacak. Çok güçlü olacaksın. Düşmanımız ortak ve sen benimle beraber hareket edeceksin.' diyor.