Sadakatsiz Aras diziden ayrıldı mı? Berkay Ateş Sadakatsiz'den ayrıldı mı, geri dönecek mi?

Sadakatsiz dizisi hayranları Aras karakterinin geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Asya, Aras ile gitmeyeceğini açıkladı. Aras ise kendisine yapılan suçlamalardan sonra Asya'sız gideceğini söyledi. Peki, Sadakatsiz Aras diziden ayrıldı mı? Berkay Ateş Sadakatsiz'den ayrıldı mı, geri dönecek mi?

Berkay Ateş'in Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Aras ile Asya 51. bölümde ayrılmış, Aras ise Tekirdağ'ı terketmişti. Aras'ı seven binlerce hayran Berkay Ateş'in diziden tamamen ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki, Sadakatsiz Aras diziden ayrıldı mı? Berkay Ateş Sadakatsiz'den ayrıldı mı, geri dönecek mi?

SADAKATSİZ ARAS DİZİDEN AYRILDI MI, GERİ DÖNECEK Mİ?

Yapım şirketi Medyapım Berkay Ateş hakkında yaptığı paylaşımda "Sevgili Berkay Ateş'e, Sadakatsiz dizisine ve Aras karakterine kattığı tüm güzellikler için teşekkür ediyoruz! Yeni projelerde görüşmek dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Ateş, 19 Şubat 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Ardahanlı, annesi ise Malatyalıdır. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yöneldi ve Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.