Sadakatsiz'de neler olacak? Sadakatsiz 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz fragmanı ile ilgili aramalar hız kazandı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de yeni bölümler büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin 55. bölümünü izleyenler yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Sadakatsiz 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de neler olacak?

Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz bu akşam 55. bölüm ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta Volkan'a ulaşmak için her yolu deneyen Derin, son çare olarak Asya'ya gider. Parçaları birleştiren Volkan Derya'dan şüphelenirken, arada kalan Derya'nın alacağı karar merak konusudur. Peki, Sadakatsiz 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ 56. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

SADAKATSİZ 55. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan, Derin'in sözlerinden sonra Asya'nın onlara oyun oynadığını düşünüyor. Asya'nın intikam uğruna yaptıkları Volkan'ı büyük bir çaresizlik ve üzüntü içinde bırakıyor! Peki şimdi ne olacak?

Derin'in itirafından sonra Volkan'ın ortadan kayboluşu, herkesi endişelendirir.

Volkan'a ulaşmak için her yolu deneyen Derin, son çare olarak Asya'ya gider. Parçaları birleştiren Volkan Derya'dan şüphelenirken, arada kalan Derya'nın alacağı karar merak konusudur.

Volkan'ı ikna etmeye kararlı olan Asya'nın hamlesi her zamankinden daha büyük olurken, birinin tüm yaşananlara şahit olması oyunu yeniden değiştirecektir. Asya ve Volkan'ı gören kişi kimdir?