Sadakatsiz 45. bölüm izle tek parça, full! Sadakatsiz son bölüm izle kesintisiz!

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz reytinglerde büyük başarı elde etmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam 45. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Asya'nın Aras'ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır.

Kanal D'nin, her Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a, Melis Sezen ve Berkay Ateş' in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz dün akşam 45. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Asya'nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacak?

SADAKATSİZ 45. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 45. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konusu şöyle;

Asya'nın Aras'ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır.

Volkan ile Derin'in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk'un Aras'ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir.

Aras'ın Ali'yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya'nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Ali ölüm kalım savaşı veriyor!

Ali acilen yoğun bakıma alınmıştır. Asya ve Volkan yıkılmış bir durumda oğullarından gelecek güzel haberi beklemektedir. Ali'ye ne olacak?