Sadakatsiz 44. bölüm full izle tek parça! Sadakatsiz son bölüm izle kesintisiz!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 44. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios'un ''Doctor Foster'' isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan dizide bu hafta Leyla ve Asya'nın yaralı halde bulunduğu olayda tüm oklar Derin'i gösterirken, Derin geçmişinden ötürü en yakınlarını bile suçsuzluğuna inandırmakta zorlanır...

Yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği psikolojik gerilim türünde olan "Sadakatsiz" yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Leyla ve Asya'nın başına gelenlerden Derin sorumlu tutuluyor. Derin her ne kadar bu işte parmağı olmadığını açıklasa da ona kimse inanmıyor. Asya'nın sağlık durumu düzeliyor ancak Leyla'ya kimin vurduğu konusu kafaları karıştırıyor!

SADAKATSİZ 44. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" yeni bölümü ile ekrana geliyor. Merakla beklenen dizinin bu bölümünün konusu şöyle;

Leyla ve Asya'nın yaralı halde bulunduğu olayda tüm oklar Derin'i gösterirken, Derin geçmişinden ötürü en yakınlarını bile suçsuzluğuna inandırmakta zorlanır.

Yaşananlar herkesi büyük şoka sokarken Ali ve Volkan'ın Aras'a tepkisi oldukça sert olacaktır.

Sadakatsiz 'de hangi karaktersin?

Leyla'yı yaralayan kişinin ortaya çıkışı dengelerin bir kez daha sarsılacağının ve yeni iş birliklerinin habercisidir. Asya'nın Volkan ve Ali cephesinde artan gerilime vereceği tepki kadar, Aras'a vereceği cevap da merak konusudur.

Sadakatsiz'de hangi karaktersin?