Sadakatsiz 39. bölüm izle full! Sadakatsiz 39. bölüm izle tek parça, kesintisiz!

Sadakatsiz 39. bölüm bu akşam Kanal D ekranlarına geliyor. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un yer aldığı Sadakatsiz'de bu akşam Volkan, Aras'ın evli olduğunu Asya'ya söylüyor. Bir hayal kırıklığı daha yaşayan Asya, kandırıldığını öğrenince büyük bir plan hazırlıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de bu hafta Aras'la ilgili gerçeği öğrenen Asya ise onunla yüzleşecek. Dizinin heyecanla beklenen 39. bölümünde Aras ile buluşma ayarlayan Asya, Leyla ile Aras'ın yüz yüze gelmesini sağlayacak. Ardından Aras'ın karşısına çıkacak...

SADAKATSİZ 39. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" yeni bölümü ile ekrana geliyor. Merakla beklenen dizinin bu bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

Volkan, Aras'ın evli olduğunu öğrenince onunla ilgili detaylı bir araştırma yapmaya soyunur ve onun carpıcı geçmişi ile yüz yüze kalır. Aras'la ilgili gerçeği öğrenen Asya ise onunla yüzleşmeye hazırdır.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş' in yanı sıra usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç yer alıyor.