Ryan Reynolds ile Blake Lively çiftinden anlamlı hareket! Ukraynalı mültecilere bağış yaptılar

Dünyaca ünlü oyuncu çift Blake Lively ile Ryan Reynolds'dan anlamlı bir hareket geldi. Blake Lively ile Ryan Reynolds, Ukraynalı mültecilerin Rus işgalinden kaçmasıyla ilgili harekete geçti. Ünlü çift, Ukraynalı mültecilere bağış yapacaklarını duyurdu.

Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Blake Lively ile Ryan Reynolds, Rusya tarafından geçtiğimiz hafta Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgalin ardından Ukraynalı mülteciler için düğmeye bastı.

Twitter hesabından Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı'nın Ukraynalı mülteciler için başlattığı yardım kampanyasını paylaşan dünyaca ünlü oyuncu Ryan Reynolds, 1 milyon dolara yakın bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Reynolds, kampanyayı şu notla paylaştı: "48 saat içinde sayısız Ukraynalı mülteci komşu ülkelere geçerek evlerini terk etmek zorunda kaldı. Korunmaya ihtiyaçları var. Bağış yaptığınızda, bunu 1 milyon dolara tamamlayacağız."

Ben Stiller da Ryan Reynolds'ın paylaşımını Twitter hesabında yer verdi. Stiller, "Hayatları kökünden sökülen Ukraynalılara yardım edelim. Bu şekilde adım attığınız için teşekkürler." sözleri ile destek verdi.