Riskli ameliyat geçiren Seren Serengil doktorunu suçladı: Alt midem yok

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde riski bir ameliyata alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Eski doktorunu suçlayan Serengil, yanından ayrılmayan sevgilisi Mustafa Tohma'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kilo vermek için birçok kez ameliyat masasına yatan Seren Serengil, dumping sendromuna yakalanması ile sağlığından oldu. 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz cuma günü yeniden operasyon geçirdi.

Yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Seren Serengil, doktorunu suçladı. Serengil, şu açıklamada bulundu: "Çok kötüydüm. Böyle bir ameliyat sizin gibi bir hastaya yapılamaz. Aslında benim ameliyatım altı saat sürecekti; midem bağlanılacaktı midem bağlanamadı çünkü midem yok.

3-5 kilo alabileceğim ama daha fazla alamayacağım. Ben isteyebilirim ama doktorum bana bu ameliyatı yaptırmaması gerek. Bu bir sağlık skandalıdır. Ağrılarım var, dikişlerim var karnımda.

Enerjiye gelince Arto ile sahnelere çıkacağım. Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Sibel Can, Yeşim Salkım hepsi beni aradı. Mustafa Tohma'nın ailesine teşekkür ediyorum. Bunca yıl çektiklerimden sonra bana bir armağan olarak geldi. Tuvaletime kadar o götürüyordu. Hepinizin huzurunda ona teşekkür ediyorum"