Bahçedeki tavşanı gören avcıdan daha avcı... Sadece 4 saniyede bulanların zeka puanı net 145 çıkıyor!

Bugün paylaştığımız optik illüzyon kayak yapan iki kişinin olduğu bir alanı gösteriyor. Bu fotoğrafta gizli bir hayvanın silüeti bulunuyor. Sizden ise gizlenen bu tavşanı 4 saniye gibi bir sürede bulmanız isteniyor. Bu testi çözmenin asıl püf noktası görüntüyü dikkatlice incelemekten geçiyor. Gizli tavşanı bulamayanlar için çözüm ise aşağıda sizinle paylaşıldı.

Kar yağışının dünyanın birçok bölgesini etkilediği şu günlerde sizinle muhteşem bir optik illüzyon görüntüsü paylaşıyoruz. Bu paylaşımı yapan sitenin aktardığına göre, gizli tavşanı bulmak için size 4 saniyelik süre tanınıyor. Dikkatli bir görüş açısına sahip bireyler gizlenen hayvanı saniyeler içerisinde tanımlayabiliyor. Peki, resimdeki gizlenmiş tavşanı elinizle koymuş gibi bulabilir misiniz? Keskin görüş açısına sahip bireyler, gizlenmiş hayvanı saniyeler içinde fark ediyor.

TAVŞANI KAÇ SANİYEDE BULABİLİRSİN?

Kuzey yarımkürede kar yağışının birçok bölgeyi etkisine aldığı şu günlerde sizinle muhteşem bir optik illüzyon görüntüsü paylaşıyoruz.

Resimdeki 3 detaydan 1'ini gören resmen aşkın piri... Aşkın kitabını tek başına yazıyorlar!

4 SANİYE SÜRE VERİLDİ

Verilen bilgilere göre, sizlere kayak yapan insanların arasına saklanan gizli tavşanı bulmak için 4 saniyelik süre veriliyor.

O KİŞİLER HEMEN BULABİLİYOR

Keskin görüş açısına sahip bireyler, gizlenmiş hayvanı saniyeler içinde fark ediyor. Dikkatli bir görüş açısına sahip bireyler gizlenen hayvanı saniyeler içerisinde bulabiliyor.

TAVŞANIN YERİNİ PAYLAŞIYORUZ

Bu testi çözmenin asıl püf noktası görüntüyü dikkatlice incelemekten geçiyor. Gizli tavşanı bulamayanlar için çözüm ise aşağıda yer alıyor.