Girdiği her savaştan galip ayrılıyor! Resimdeki kayıp ayakkabıyı bulan resmen hırs abidesi...

Resimde görüldüğü gibi üç çocuk var. Görüntüde çeşitli türlerden çok sayıda balık, arka planda batık bir tekne, ahtapot, yosun, denizyıldızı ve içinde tonlarca mücevher bulunan bir hazine sandığı görülüyor. Üç çocuktan ayakkabısını kaybeden çocuk kayıp eşyasını aramak için dalış gözlüğü kullanıyor. Resimdeki tüm unsurları illüzyona dahil etmenin amacı ayakkabıyı bulmanızı biraz zorlaştırıyor. O yüzden detaylı inceleme yolunu seçmelisiniz.

Bugün sizinle paylaştığımız optik illüzyonda denizde dalış yaparken ayakkabısını arayan bir çocuk resmedilmiştir. Sizden burada 11 saniyeden daha kısa bir sürede kaybolan ayakkabıyı bulmanız isteniyor. Mükemmel konsantrasyon gücüne sahipseniz, bu optik yanılsamayı belirli bir süre içinde çözebilirsiniz. Şimdi kayıp ayakkabıyı bularak IQ'nuzu test edebilirsiniz. Kronometrede 11 saniye dolmadan çözen başarısını taçlandırıyor.

SÜRE BAŞLADI

Bu optik illüzyonda denizde dalış yaparken ayakkabısını arayan bir çocuk resmedilmiştir. Sizden burada 11 saniyeden daha kısa bir sürede kaybolan ayakkabıyı bulmanız isteniyor.

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Bu optik problemini verilen sürede çözebilenlerin zeki ve anlayışlı insanları arasında yer aldığı söyleniyor.

Ancak başarılı olamasanız bile pratik yapmak sizi hemen hedefe ulaştıracaktır. Peki, cevabı bulabildiniz mi?

AYAKKABININ YERİNİ SÖYLÜYORUZ

Yakından bakarsanız, resmin sol alt köşesindeki hazine kutusunun hemen arkasındaki ayakkabıyı görebilirsiniz.

Bu tür yanılsamaları çözmek için verilen görüntüyü her zaman yukarıdan aşağıya ve ardından soldan sağa taramalısınız. Bu tekniği kullanarak testleri daha hızlı çözebilirsiniz.