17 saniyede çözenin IQ'su en az 104... Hayvan sürüsündeki dinozoru bulan küresel rekoru bir çırpıda ekarte ediyor!

Gizli dinozoru bulan tüm rekorları ekarte ediyor. 17 saniyede bulanların IQ'su 104'ten fazla çıkıyor. Optik illüzyonlar bir görüntüyü veya sahne aracılığıyla kolayca kandırıldığımızda ortaya çıkmaktadır. Zorluk seviyesi yüksek olduğu için bu tarz içerikler internet kullanıcıları tarafından büyük bir keyifle çözülüyor. Bugün sizinle onlarca resmin yer aldığı bir kara kalem çizimini paylaşıyoruz. Bu hayvanların arasındaki dinozoru fark edenlerin IQ'sunun 104'ten fazla olduğu iddia ediliyor.

İnternette her gün çocuk ve yetişkinler için hazırlanan dikkat çekici optik yanılmasalar bulunuyor ve paylaşım rekorları kırıyor. Görsel algı içinde hazırlanan illüzyon türlerini çözdükçe becerilerin arttığı da biliniyor. Bu tarz görüntüler sayesinde kolayca yanıltma veya kandırılma sağlanabiliyor. Aşağıda sizlerle bir kara kalem çizimi olarak onlarca hayvanın resmedildiği bir görseli paylaşıyoruz. Sizlerden resimdeki dinozoru bulmanızı istiyoruz.

DİNAZORU TANIMLANAN SÜRE İÇİNDE BUL

Sizlerle bir kara kalem çizimi olarak onlarca hayvanın resmedildiği bir görseli paylaşıyoruz. Size tanımlanan süre içerisinde dinozoru bulmanız gerekiyor.

ÇİZGİLER KAFA KARIŞTIRIYOR

İlk bakışta kolay gözükse de çizgi ve renklerin birbirine benzer olması, onlarca hayvan türünün bulunması kafaları karıştırıyor.

5 saniye süreniz var! Katılanların %94'ü başarısız oldu! Tırtılların içindeki kabağı bulan en zekilerle kapışıyor

ŞİMDİ DETAYLICA BAKIN

Görüntüyü dikkatlice inceleyerek gizlenen nesneyi bulabilirsiniz. Ancak cevabı bulamıyorsanız dinozorun yeri için aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

GÖZLEM BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Optik illüzyonları çözmek yalnızca insanların dikkatini çekmekle kalmaz, aynı zamanda beynin ve gözlerin gözlem becerilerini geliştirmedeki etkinliğini de artırır.