Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 filmin konusu nedir, vizyon tarihi açıklandı mı?

Şahan Gökbakar, Recep İvedik filmin 7 serisi için hazırlıkların başladığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Gözler Recep İvedik 7'nin vizyona gireceği tarihe çevrildi. Peki Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Konusu nedir?

Recep İvedik 7 serisi uzun süredir heyecanla beklenen filmler arasında yer alıyordu. Recep İvedik film serisinin yapımcısı Türk komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'dan müjdeli haber geldi. Peki Recep İvedik 7 serisi ne zaman vizyona girecek?

2008 yılında vizyona giren ilk 'Recep İvedik' filmi ile başlayan komedi serisinin son filmi 'Recep İvedik 6', 2019 yılında vizyona girdi.

RECEP İVEDİK 7 FİLM KONUSU NE OLACAK?

Şahan Gökbakar, 2019 yılında verdiği bir röportajda Recep İvedik 7'nin konusunu açıklamıştı.

Recep İvedik 7'yi de çekeceğini söyleyen Gökbakar, sözlerine şöyle devam etti: "Benim olaya bakış açım, özellikle dördüncü filmden sonra şu hal aldı: Biz şimdi Recep'i daha eğlenceli nereye yollayabiliriz, hangi ortamın içine sokabiliriz. Daha komiğini çıkartabileceğimiz... Filmlerdeki genel matematiğimiz şu. Recep'i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı fethediyor. Bizim olayımız bu. O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: Daha yeni nereye koyabiliriz Recep'i. Birkaç şey de buldum. Daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Fakat Recep İvedik 7 'nin çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Geçtiğimiz senelerde Şahan Gökbakar filmin uzakdoğuda geçeceğini belirtmişti.

Tahminler arasında Temmuz 2021 olarak düşünülüyordu. Fakat pandemiden dolayı ertelenmişti. Yeni vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.