2022 PTT kargo saat kaçta açılıyor, cumartesi günleri çalışıyor mu? PTT bugün açık mı, kapalı mı?

İstanbul'da kar etkisini şiddetli bir şekilde gösterirken gerekli önlemler İstanbul Valiliği tarafından alındı. Birçok kurumda tatil ilan edilirken vatandaşlar, PTT bugün açık mı, kapalı mı? 2022 PTT kargo saat kaçta açılıyor, çalışma saatleri nasıl? soruları gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

PTT bugün açık mı, sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar fırtınası uyarısı yaptı. Bunun üzerine İstanbul Valiliği, bir dizi önlem aldı. Okullar, üniversiteler tatil ilan edildi. Bazı kamu kurumlarında idari izin kullanıldı. Peki, PTT bugün açık mı, kapalı mı? 2022 PTT kargo saat kaçta açılıyor, çalışma saatleri nasıl?

PTT BUGÜN AÇIK MI, KAPALI MI?

Yayımlanan basın açıklamasında okullar, kurslar, otobüs seferleri, taşımacılık ve diğer alanlardaki personellerin faaliyetleri bir süreliğine durduruldu. Konuya dair PTT hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. PTT resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da henüz açıklama yapılmadı.

Detaylı bilgi gelince haberimizde yer alacaktır.

2022 PTT KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR, ÇALIŞMA SAATLERİ NASIL?

PTT şubeleri, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

Hafta içi: 08:30- 17:30

Öğle arası: 12:30- 13:30

Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Hafta sonu: Pazar günleri kapalıdır.

PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 444 1 788 numaralı telefonla ve info@ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.