Psikolog kitaplarına yenisi eklendi! Esra Ezmeci'nin Süt Lekesi ekranlara uyarlanıyor

Güleren Budayıcıoğlu'nun kitaplarının ekrana uyarlanması Türk televizyon tarihinde yeni bir dönem başlatırken Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci de harekete geçti. Ezmeci'nin Süt Lekesi adlı kitabı televizyonda yerini alacak.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun ilk olarak Hayata Dön isimli kitabı İstanbullu Gelin olarak izleyici karşısına çıkarıldı. Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi büyük ses getirdi.

Ardından Camdaki Kız kitabında yer alan bir hikayeden yola çıkılarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlandı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un rol aldığı dizi beğeniyle takip edildi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarının izleyenler tarafından sevilmesi üzerine Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız da dizi olarak yayınlanmaya başladı.

Gerçek hayat hikayelerinin büyük ilgi görmesinden sonra Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Süt Lekesi kitabının da ekrana uyarlanacağı öğrenildi.

SÜT LEKESİ KİTABININ KONUSU

Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı 'Süt Lekesi' 'bir insan çocukluğunda yaşadığı travmaların etkisiyle ne kadar kötü şeyler yapabilir, çocuklukta yaşanan bazı sorunlar hiçbir zaman çözülemez mi, doğuştan kötü ya da iyi olmak mümkün müdür' gibi soruların peşine düşüyor.