Peride Pera Palas hikayesi gerçek mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı Peride'nin hikayesi ne anlatıyor?

Peride Pera Palas hikayesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dün Netflix'te yayın hayatına başlayan yapım büyük beğeni topladı. Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer'in başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin yer alıyor. Pera Palas'ta Gece Yarısı Peride'nin hikayesi nedir? Peride Pera Palas hikayesi gerçek mi?

Pera Palas'ta Gece Yarısı karakterlerinden olan Peride'nin hikayesi merak edildi. Netflix'in gündem yaratan dizisinde gerçekleşen olaylar araştırılıyor. Peki, Pera Palas'ta Gece Yarısı Peride'nin hikayesi nedir? Peride Pera Palas hikayesi gerçek mi?

PERİDE PERA PALAS HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Peride Pera Palas hikayesi gerçek değildir. Peride kurmaca bir karakter olarak izleyici karşısına çıkıyor.

PERİDE PERA PALAS HİKAYESİ NEDİR?

1919 yılında, Cumhuriyet'i ilan etmeden önce gerek toplantılarını gerekse sosyal ziyaret ve görüşmelerini bu otelde yapan Atatürk'ün, Peride isimli bir kadın ile olan ilişkisi göze çarpıyor. Atatürk'ü İngilizlerin hain plan ve suikast girişiminden kurtaran Peride, tarihin tozlu yapraklarında kendisine yer ediniyor. Ahmet buna benzer anlatılarla Esra'nın metnini şekillendirmeye yardımcı olurken artan yağmur Esra'yı, otelde mahsur bırakıyor

Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede çekiliyor? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlama?