Turkcell Paycell çekilişi 2020 isim listesi: Paycell çekiliş sonuçları açıklandı!

Paycell çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Turkcell Paycell uygulamasına indirenlere ad, soyad ve telefonlara gelecek olan link ile katılım gerçekleştirdi. Paycell çekilişinde hak bir gün ile sınırlı tutuldu ve toplamda 22 çekiliş hakkı verildi.

Paycell çekiliş sonuçları 19 Ağustos 2020 tarihinde yapıldı. Vatandaşlar Paycell çekilişine katılım sağlamak için Turkcell Paycell uygulamasını mağazalardan indirdi. Mobil hatlara gelen sms ile verilen linke tıklayarak katılım sağlandı. Toplamda 22 çekiliş hakkı bulunan vatandaşlar, 3 Samsung Galaxy Note10 telefondan birini kazanma şansı yakalayacak.

PAYCELL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 2020 AÇIKLANDI MI?

Paycell çekiliş sonuçları Akşam Gazetesi’nde açıklandı.

KAZANAN TALİHLİLER

Samsung Galaxy Note 10 Kazanan Asil Talihliler

  1. Çetin Ünal/ Samsun
  2. Emine Deniz/ Adıyaman
  3. Samet Korkut/ İstanbul

Samsung Galaxy Note 10 Kazanan Yedek Talihliler

  1. Ali Öztürk/ İstanbul
  2. Merve Yazıcı/ Diyarbakır
  3. Tuğçe Özdemir/ İstanbul

İkramiye kazana asil ve yedek talihliler yukarıda belirtilmiştir. İkramiye kazanan asil ve yedek talihliler taahhütlü posta yoluyla bildirim yapılacaktır. İkramiye kazanan asil talihlilerin en geç 05.09.2020, yedek talihlilerin en geç 20.09.2020 tarihine kadar, 0212 275 18 07 no’lu faxa nüfus cüzdanın fotokopilerini göndererek başvurmaları ve gerekli evrakları, Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti Atakent Mah. 221 Sk. Rota Office No:3A D: 16 Küçükçekmece/ İstanbul adresine kargı ile göndermeleri gerekmektedir.

ÇEKİLİŞ DETAYLARI NEDİR?

Kampanyadan Paycell uygulamasına giriş yapan müşterilerimiz yararlanacaktır.

Paycell mobil uygulamasını App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.

Çekilişe katılmak için Paycell uygulamasına giriş yaptıktan sonra tarafınıza gönderilen SMS’teki linke tıklayıp web sitesinde talep edilen bilgileri doldurmanız gerekmektedir.

Paycell uygulamasına giriş ile kazanılan çekiliş hakkı günlük 1 ile sınırlı olup kampanya boyunca toplam 22 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Çekiliş 19.08.2020 tarihinde saat 09:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Atakent Mah. 221 SK Rota Office No:3A D:16 Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Kazanan talihliler Akşam Gazetesi’nde 21.08.2020 tarihinde açıklanacaktır.

Tüm katılımlarda Ad-Soyad ve telefon bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. ve Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlene piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.