Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin romantik pozları görenleri mest etti

Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci aşk dolu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Mutlu birlikteliklerini hayranları ile paylaşmayı sürdüren oyuncu çiftin romantik pozları takipçilerini mest etti.

Kanal 7'de ekrana getirilen Yemin dizisinde tanışıp birliktelik yaşamaya başlayan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin aşk dolu paylaşımları hayranlarından tam not almayı sürdürüyor.

Tarihi diziler zirvede... En fazla hangi oyuncu takip ediliyor? Bakın listenin ilk sırasında kim var

Yemin dizisinde iki aşık Reyhan ve Emir karakterlerini canlandırdıkları dönemde bu aşkı gerçek hayata taşıyarak hayranlarına büyük bir sevinç yaşatan ünlü isimler evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Fahriye Evcen'in paylaşımına beğeni yağdı!

Birlikte yer aldıkları karelerini ve mutluluklarını sevenleriyle sık sık paylaşan ünlü çiftten Gökberk Demirci sevgilisi Özge Yağız ile yer aldıkları romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Efsane diziyle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı... Ferhunde Hanımlar'ın Burak'ı Camdaki Kız'ın usta oyuncusunun oğlu çıktı

Yakışıklı oyuncunun Instagram story'sinden yaptığı paylaşımda sevgilisi Özge Yağız'ın Demirci'nin yanağına buse kondurması hayranlarını adeta mest etti. Paylaşım, çok yakıştırılan çiftin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den cesur pozlar

Gülşen Bubikoğlu'ndan nostaljik paylaşım! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Nilgün Belgün yeni tartışma başlattı... "Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor"