Crysis 4 resmen duyuruldu! Oyun dünyasını heyecanlandıran haber

İlk olarak 2007 yılında çıkan Crysis oyunu ile oyun severlerin gönlüne taht kuran Crytek yeni oyunu Crysis 4'ün duyurusunu yaptı. Özellikle Türkiye'de de çok sevilen bir oyun olan Crysis serisinin 5. oyunu olan Crysis 4'ün duyurusu oyun dünyasını heyecanlandırdı. Şirket, sosyal medya hesabından kısa ama oyun hakkında pek bilgi içermeyen bir paylaşım yaptı.

Oyun severleri heyecanlandıran haber Crytek firmasından geldi. İlk oyununu 2007 yılında duyuran ve seride toplamda 4 oyun çıkaran Crytek uzun sürenin ardından Crysis 4 oyununun duyurusunu yaptı. Elektronic Arts tarafından yayıncılığı yapılan Crysis serisinin 5. oyunu olan Crysis 4'ün fragmanı paylaşıldı.

CRYSİS 4 DUYURULDU

Serinin geliştiricisi Crytek, bugün yaptığı sürpriz paylaşımla birlikte Crysis serisinin beşinci yeni oyunu olacak Crysis 4'ü resmen duyurdu. Şirket, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir de kısa, oyun hakkında hiçbir bilgi içermeyen ancak oyun severleri heyecanlandıran bir videoya yer verdi.

Crysis 4 duyuru videosu:


Oyunla ilgili henüz herhangi bir detay paylaşılmadı. Müziklerini Hans Zimmer'in yaptığı Crysis serisinin geri dönmesi oyun dünyasında büyük ses getireceğe benziyor.