Övünç duyulacak koruyucu baba

FETÖ'nün darbe girişiminde yüzüne şarapnel parçası isabet eden polis Mustafa Sarı malulen emekli oldu. Devlet Övünç Madalyası sahibi Sarı, ''Vatana borcum asla bitmez'' diyerek 25 günlük Buğlem bebeğin koruyucu ailesi oldu.

YÜZ FELCİ TEDAVİSİ GÖRDÜ

Polis memuru Mustafa (49) ile Gürcü Sarı çiftinin 21 yıllık evliliklerinden 3 çocukları dünyaya geldi. Ankara'da görev yaparken 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimini duyunca bir an bile düşünmeden arkadaşlarına destek olmak için emniyet müdürlüğü önüne giden Sarı, darbecilerle girilen çatışmada yaralandı. Şarapnel parçası yüzüne isabet eden Sarı, felç oldu, üç zorlu ameliyat geçirdi.

9 AYDIR EVLERİ ŞENLENDİ

Devlet Övünç Madalyası sahibi Sarı, polis memurluğundan malulen emekli olduktan sonra "Vatana borcum asla bitmez" diyerek, eşiyle bir çocuğun koruyucu ailesi olmaya karar verdi. Sarı çifti, henüz 25 günlükken Buğlem bebeğe sahip çıktı. Yuvalarının yıllar sonra bebek sesiyle şenlenmesinin mutluluğunu yaşayan Sarı çifti, 9 aydır Buğlem bebekten sevgilerini esirgemiyor.

HERKES ONDA BİR PARÇASINI BULDU

"Çocuklarıma 'vatanımın bir karışına göz diktirmedim, siz de diktirmeyin' diyorum” diyen Mustafa Sarı, “Şimdi evimizde Buğlem bebeğimiz var. Vatan millet için onu sahiplenmek, koruyup kollamak istedik. Onu da aynı şuurla yetiştireceğim. O bizim her şeyimiz. Ailemizden herkes onda bir parçasını buldu. Bize çok iyi geldi” dedi.