Oturma odasına saklanmış köpeği bulan yok denecek kadar az... 3 kişiden 1'i zor bulabiliyor!

Evin oturma odasında saklanmış köpeği bulmanızı isteyen optik illüzyon sosyal medyada en popüler içeriklerde nbiri haline geldi. Hem zihinsel çevikliğinizi hem de el becerinizi test etmek istiyorsanız, büyük çoğunluğun cevabı bulamadığı bu zorluğun üstesinden gelebileceğinizi göstermelisiniz. Peki, odada saklanmış köpeği bulabildiniz mi? Gelin beraber aramaya başlayalım.

Optik illüzyonlar konsantrasyon ve becerileri geliştirme konusunda en iyi yöntemdir. Aslında bu tarz testlerin asıl amacı hem gözlemleme yeteneğinizi ve görüntüyü nasıl algıladığınızı kontrol etmektir. Şimdi odada yer alan ve göz önünde olmayan bir kayıp köpeğini arama çalışmalarıyla sizi baş başa bırakıyoruz. Baştan söyleyelim oturma odasında yer alan köpeği çoğu kişi bulamıyor. Odaya saklanmış köpeği 10 saniyede bulun. Dünya çapındaki rekoru egale edin.

ODADAKİ KÖPEK NEREDE?

Odada yer alan ve göz önünde olmayan bir kayıp köpeğini aramayla sizi baş başa bırakıyoruz. Başarılı olmak için sadece 10 saniyeniz var.

10 SANİYENİZ VAR!

Baştan söyleyelim oturma odasında yer alan köpeği çoğu kişi bulamıyor. Odaya saklanmış köpeği 10 saniyede bulanın ise dikkat seviyesinin çok yüksek olduğunun altı çiziliyor.

İPUCUNUZU VERİYORUZ

İlk ipucunuz geldi. Şimdi şöminenin önündeki sehpaya odaklanın. Bu noktada bakışınızı sola yani sarı halıya çevirin.

İŞTE KÖPEĞİN YERİ...

Sol alt köşeye yakın bir yerlerde sevimli küçük bir köpeğin yüzünün ana hatlarını göreceksiniz.