8 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları şanslı rakamlar! On Numara çekiliş sonuçları bilet sonucu sorgula

On Numara çekilişi 8 Ağustos 2022 sonuçları açıklandı. Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango Tv, YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile noter huzurunda On Numara çekiliş sonuçları paylaşıldı.

8 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen On Numara çekilişi 8 Ağustos sonuçları belli oldu. Zengin olma hayali ile On Numara 8 Ağustos çekilişi için bilet alan vatandaşların merakla beklediği sonuçları haberimizde.

ON NUMARA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00'da gerçekleşti. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise "millipiyangoonline.com" adresinde olacak.

İşte On Numar çekiliş sonuçlarına göre kazandıran şanslı rakamlar; 1, 7, 11, 13, 15, 17, 20, 24, 25, 33, 35, 37, 41, 43, 48, 52, 54, 58, 64, 65, 66, 76

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupon ikramiye kazanır.

İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.