OGM 2022 kura çekim tarihi ve isim listesi açıklandı mı? 5 bin işçi OGM İŞKUR kura sonuçları ne zaman yayınlanacak?

OGM'ye 5 bin personel alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar heyecanla kura çekilişi ve isim listesini bekliyor. Peki OGM 2022 İŞKUR kura çekilişi ne zaman yapılacak, isim listeleri ne zaman yayınlanacak?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 5 bin işçi alımı yapacak. 2022 OGM personel alımları İŞKUR kura çekilişi sonucu belirlenecek. Başvuru yapan adaylar "OGM 2022 kura çekim tarihi ve isim listesi açıklandı mı? İŞKUR kura sonuçları ne zaman yayınlanacak?" sorusuna yanıt arıyor.

5 bin işçi alımı yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü başvuru işlemlerini 11-15 Nisan tarihlerinde aldı.

Başvuruları olumlu değerlendirilerek noter kurasına katılacakların kura çekimi tarihi https://www.ogm.gov.tr/tr üzerinden yayınlandı.

Takvime göre Bursa'da kura çekimi 28 Nisan Perşembe günü yapılırken, Denizli'de 5 Mayıs'ta, Adana'da 29 Nisan'da gerçekleşecek.

2022 OGM KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Alınan başvurular neticesinde Türkiye İş Kurumu tarafından başvurusu kabul edilen adayların tüm listesi ilgili Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden ilan edildi. Bundan sonra alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirme ve ilanlar Bölge Müdürlükleri internet sitesinden takip edilecek olup adayların adreslerine yazılı tebligatla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü bölge müdürlüklerinin resmi hesabı üzerinden il il kura çekimi tarihi sorgulanabilecek. Orman Genel Müdürlüğü'nün resmi hesaplarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

OGM İL İL KURA ÇEKİMİ TARİHİ İÇİN TIKLAYINIZ

5 BİN İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapılan açıklamada, "Noter huzurunda çekilen kura sonuçları 08/05/2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğümüz web sayfasında ilan edilecektir." ifadeleri yer aldı. OGM kura sonuçları ve isim listesi bölge müdürlüklerinin resmi hesabından ilan edilecek.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

15/04/2022 tarihleri arasında gerçekleşen başvuru sonuçları açıklandı. 3 bin 937, itfaiyeci olarak 500, aşçı statüsünde 280, "diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar" kategorisinde 183 ve işletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere, toplam 5 bin geçici işçi alımı başvurusu kabul edilenlerin listesi OGM Bölge Müdürlükleri internet sitelerinden PDF olarak indirilecek.