Saadet Özsırkıntı kaç yaşında, boyu kaç, nereli? O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye şarkı yarışmasında sunuculuk görevini yapıyor. Sahneye hakimiyeti ve iletişimi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Saadet Özsırkıntı adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan sunucu paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor. İşte O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı ile ilgili merak edilen her şey...

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması final yapıyor. O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı da hayatı ve biyografisi ile ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Birçok programda sunuculuk yapan Özsırkıntı 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu olmuştur. Peki, Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

O Ses Türkiye sunuculuğunu yapan Saadet Özsırkıntı 12 Mayıs 1990 yılında Adana'da dünyaya geldi. 31 yaşında olan Saadet Özsırkıntı Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim almış sonrasında ise dil eğitimi için İngiltere'ye gitmiş bir süre yaşantısını orada sürdürmüştür.

İlk olarak Fanta reklam filminde yer alan Özsırkıntı CNN Türk'te komik videolar ile ilgili bir program sunmuş ardından TV8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programını sunmuştur. Survivor'da backstage sunuculuğu yapan Saadet Özsırkıntı yeni dönemde O Ses Türkiye'nin sunuculuğunu üstlenmiştir. 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu olmuştur.

2019 yılında yine Survivor yarışmasında sunucu olarak görev yaptı. Saadet Özsırkıntı ayrıca Survivor Panorama programlarında da moderatör olarak yer almıştır.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Saadet Özsırkıntı'nın 328 bin takipçisi bulunmaktadır. Saadet Özsırkıntı'nın instagramı: 'saadetozsirkinti'dir.

SAADET ÖZSIRKINTI BOYU KAÇ?

Fiziğiyle dikkat çeken Saadet Özsırkıntı'nın boyu 171 cm, kilosu ise 53 kg'dır.