Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye konuğu Zeynep Avcı aslen nereli biyografisi nedir?

O Ses Türkiye konuğu Zeynep Avcı hakkında araştırmalar yapılıyor. O Ses Almanya'da sesiyle ve şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu akşam keyifli anların yaşanacağı programa ise bir hayli ünlü isimler katılıyor. Peki, O Ses Türkiye konuğu Zeynep Avcı kimdir? Zeynep Avcı kaç yaşında, aslen nereli?

Zeynep Avcı, sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel konuğu oldu. Eğlenceli anların yaşanacağı programda O Ses Türkiye konuğu Zeynep Avcı kimdir? Zeynep Avcı kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtı da bir hayli araştırılıyor. Biz de sizler için haberimizde detaylara yer verdik.

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

Zeynep Avcı, Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan ve yıllardır Berlin'de sahne alan müzisyendir. 1970'li yıllarda Türkiye'den Almanya'ya göç eden Zonguldaklı işçi bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Zeynep Avcı 20 yıldır Berlin'de şarkı söylüyor.

"Beatztanbul" adlı orkestrasıyla tanınan Zeynep Avcı müzik eğitimine çocuk yaşlarında başladı. Büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı bulan Zeynep Avcı, katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığını söylemişti.

Zeynep Avcı koç burcudur. O Ses Almanya'da dikkat çekse de yarışmadan elenmiştir.

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan aslen nereli, boyu ve kilosu kaç?

Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? Merve Dizdar aslen nereli, hangi yapımlarda rol aldı?

Eser Yenenler kimdir? Eser Yenenler kaç yaşında, aslen nereli?

Sarp Akkaya kimdir? Sarp Akkaya kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim?