Nurgül Yeşilçay'dan dikkat çeken sözler: Herkesi direkt takibe alıyorum

Yeni projesi için saçlarını sarıya boyatmasıyla gündem olan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada ''stalk'' yapamadığını ifade eden Yeşilçay, ''Bende stalk'lama (gözetleme) isteği oluyor ama karşımdaki kişi kesin bir yerden biliyordur baktığımı, anlar falan diye düşünüp takibe alıyorum. Bak 500 kişi takip ediyorumdur ben. Baktığım herkesi direkt takibe alıyorum.'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay şimdilerde DasDas sahensinde yoğun bir prova süreci geçiriyor. Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya açıklaması ile dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde yeni projesi için saçlarını sarıya boyatan Nurgül Yeşilçay, birilerini "stalk"lamaktan çekindiğini söyledi.

Nurgül Yeşilaçay, konuya ilişkin şunları söyledi: "Bende stalk'lama (gözetleme) isteği oluyor ama karşımdaki kişi kesin bir yerden biliyordur baktığımı, anlar falan diye düşünüp takibe alıyorum. Bak 500 kişi takip ediyorumdur ben. Baktığım herkesi direkt takibe alıyorum."