Nur Tuğba Algül Namlı eşi kimdir, aslen nereli? Nur Tuğba Namlı kimdir, kaç yaşında?

Hakan Ural ile Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta programını sunan Nur Tuğba Namlı'nın kim olduğu merak ediliyor. Nur Tuğba Namlı kimdir, kaç yaşında? Nur Tuğba Algül Namlı eşi kimdir, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Nur Tuğba Algül Namlı, 1983 yılında dünyaya geldi. Aslen Mersinli olan Nur Tuğba Algül başarılı spiker Gülgün Feyman'dan aldığı sunuculuk eğitiminden sonra ekran macerasına başladı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı ile Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programını sunuyor. Koronavirüse yakalanan Hakan Ural bir süredir programda yer almıyordu. Program partneri Nur Tuğba Namlı, Ural'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Nur Tuğba Namlı kimdir, kaç yaşında? Nur Tuğba Algül Namlı eşi kimdir, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nur Tuğba Algül Namlı, 1983 yılında dünyaya geldi. Aslen Mersinli olan Nur Tuğba Algül başarılı spiker Gülgün Feyman'dan aldığı sunuculuk eğitiminden sonra ekran macerasına başladı ve Haber bülteni spikeri olarak ekran önüne çıktı.

İlk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunan Nur Tuğba Algül, burada uzun süre görev aldıktan sonra NTV kanalına transfer oldu ve bu kanalda da haber spikeri olarak görev aldı.

TV 8 ekranlarında yayınlanmış olan Ütopya isimli yarışmanın gündüz kuşağında yayınlanan programı "Ütopya Panorama"programının sunuculuğunu üstlenen Nur Tuğba Algül bu yarışmanın bitmesinin ardından yine TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan fenomen yarışma Survivor 'ın gündüz kuşağında yayınlanan ve yarışmada gelişen olayların kritiğinin yapıldığı Survivor Panorama'nın Hakan Hatipoğlu ile birlikte sunuculuk yaptı.

Nur Tuğba Algül 2015 yılından beri iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir. Çiftin iki çocukları vardır.

Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta'da neden yok, ayrıldı mı? Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl?