Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan sonra yeni aşkını yine Survivor'dan buldu!

Survivor yarışması ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı, karşı takımdaki rakibi Barış Murat Yağcı ile programın bitmesinin ardından aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalayan ikiliden Nisa, gönlünü yine bir Survivor yarışmacısına kaptırdı. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in aşk yaşadığı iddia edilirken ortaya çıkan fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Survivor 2020 yarışması ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı, programdaki tavırları ve sık sık ağlaması ile gündeme geldi. Survivor'ın en çok konuşulan kadın yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başladı.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikil geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldı ve yollarını ayırdı. Nisa'nın adı yine Survivor yarışmacısı ile anılmaya başlandı.

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile adı anılan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star 2022 kadrosunda yerini alacak. İkili geçtiğimiz günlerde arkadaş grubu ile Kapadokya tatiline gitti. Fotoğraf paylaşmaları aşk iddialarını güçlendirdi.

İkilinin flört ettiği konuşulurken geçtiğimiz akşam yeni görüntüler ortaya çıktı. Nisa ve Ogeday bir arkadaşlarının doğum gününe birlikte katıldı.

Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken haklarında çıkan aşk haberleri hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

Fatih Ürek'in ardından dikiş tutturamamışlardı... Gelinim Mutfakta'nın kalıcı sunucusu belli oldu