Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? 2022 Nescafe çekilişi ne zaman yapılacak?

Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören Nescafe çekilişi devam ediyor. 4 dönem süren Nescafe çekilişinde 4. dönem için katılım devam ediyor. Nescafe paketlerinden çıkan şifre ile katılım sağlanabilen çekilişin ne zaman sonuçlanacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? 2022 Nescafe çekilişi ne zaman? İşte Nescafe çekilişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Nescafe çekiliş dönemi yoğun ilgi görüyor. 4.Dönem olan 20.12.2021-19.01.2022 için katılım devam ediyor. Nescafe çekilişine katılan vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? 2022 Nescafe çekilişi ne zaman? İşte merak edile detaylar...

NESCAFE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Nescafe çekilişi 28.01.2022 tarihinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ("U2") Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 04.02.2022 tarihlerinde Takvim Gazetesi'nde duyurulacaktır.

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nestlé ve U2 sorumlu tutulamaz.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.

ÇEKİLİŞE NASIL KATILIRIM?

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde promosyonlu Nescafe 3ü1 Arada ürünlerinin ambalajı içerisindeki katılım şifresini, ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte 7574'e eksiksiz bir SMS göndererek, www.nescafe.com.tr(ücretsiz) adresindeki veya Nescafé 3ü1 Arada NE'APP mobil uygulamasındaki formu eksiksiz doldurarak kampanyaya katılım sağlanabiliyor.