Dilimlerin arasındaki kavunu bulan eşsiz bir IQ'ya sahip çıkıyor! Ne bir portakal ne de bir kavun!

Başarılı bir şekilde hazırlanmış resimde soyulmuş portakal dilimleri görülüyor. Bütün bu portakalların arasında bir yerde diğerlerine çok benzeyen bir dilim kavun saklanıyor. Bu zeka oyununu 20 saniyenin altında çözmenin zorluğu ise herkes tarafından kabul edildi. Portakalların içindeki kavunu gören tam bir avcı çıkıyor. Şimdi gizlenmiş kavun dilimini bulmak için resme daha yakından bakabilirsiniz.

İnternette insanların kafası karıştıran çeşitli testler yer alıyor. Bunlardan birisini sizler için bulduk. Bir sürü portakal dilimi arasında bir yerde saklanan bir kavun parçası resmi bunlardan birisi oldu ve kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi. Bu IQ testinde insanlardan portakalların arasında başarılı bir şekilde saklanan kavunu bulmasını isteniyor. İşin asıl zor yanı ise iki meyvenin benzer renklere sahip olması. Hazırsanız şimdi hep birlikte kavunu aramaya başlayabiliriz.

KAVUNU BULABİLİR MİSİN?

İnsanlar resme ne kadar bakarlarsa baksınlar verilen süre içinde saklı kavunların tamamını bulamayınca şaşkına dönüyor.

RENKLER KAFALARI KARIŞTIRIYOR

Çünkü iki meyvenin renkleri birbirine o kadar benziyor ki bu durum görmeyi daha da zorlaştırıyor.

İLK İPUCUNUZ GELDİ

İlk ipucu için hazır mısınız? Şimdi gizli meyveyi kolayca tespit etmenize yardımcı olacak bir çözüm daha sunuyoruz.

Resmin hemen alt köşesine biraz bakarsanız farklılığı hemen kavrayacaksınız. Hafif farklarla kavun kendisini belli ediyor.

CEVAP GELİYOR

Kavunu bulamayanlar için kırmızı bir çember içerisinde meyvenin yerini işaretledik. Daha fazla içerik için bizi takip etmeye devam edin.