Nalan'ın ikizi gibi! Camdaki Kız Muzo'nun sevgilisi kim? Yüsra Geyik kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi tüm heyecanıyla sürüyor. Dizide bu hafta Sedat havaalanından geri dönüyor. Herşeyi geride bıraktığını düşünen Nalan ile Sedat, Muzo'nın kız arkadaşı ile tanışıyor. Saç ve kıyafet seçimi olarak Nalan'ın ilk hallerini andıran genç kadın hakkında aramalar hız kazandı. Peki,Camdaki Kız Muzo'nun sevgilisi kim? Yüsra Geyik kaç yaşında?

Camdaki Kız Muzo'nun sevgilisi dizi hayranları tarafından merakla araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Nalan, Sedat'ı havaalanından geri döndürüyor ve tarzını tamamen değiştiriyor. Diğer yandan çift Muzo'nun sevgilisi ile tanışmak için yemeğe gidiyor. Muzo'nun sevgilisi Nalan'a benzeyen giyimi ve saçıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor.

CAMDAKİ KIZ MUZO'NUN SEVGİLİSİ KİM?

Muzo'nun sevgilisi rolünü Yüsra Geyik oynuyor. Karakter saçı ve giyimi ile adeta Nalan'ın ikizi gibi. Sedat ve Nalan ile tanışma yemeğinde Sedat'ın şu sözleri dikkat çekiyor: "Sizinle daha önce karşılaştık mı?"

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı.