Nafaka yüzünden davalık olmuşlardı... Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal yorumu: Boş verin onu

Nafaka nedeniyle Mustafa Sandal ile davalık olan Emina Jahovic, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Mustafa Sandal'la ilgili sorulan soruya ''Boş verin onu da başka şeylere bakalım. O kadar mutluyum ki, her şey mükemmel.'' yanıtını veren Jahovic, şaşırttı.

2018 yılında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile evliliğini noktalayan ve nafaka nedeniyle davalık olan Emina Jahovic, Bebek'te görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Jahovic, "Mustafa Bey'le çocuklarınız için bir araya geliyordunuz. Görüşmeye devam ediyor musunuz?" sorusuna "Boş verin onu da başka şeylere bakalım. O kadar mutluyum ki, her şey mükemmel." yanıtını verdi.

Oldukça keyifli olan Jahovic, dikkat çekerken muhabirlerin "Bu mutluluğunuzu aşka mı yoralım?" sözlerine ise gülerek karşılık verdi. Jahovic, "Aşkı da boş verin. İş hayatımda çok iyi şeyler oluyor." dedi.

NE OLMUŞTU?

Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal'ın nafaka ve boşanma protokolünde yer alan kira bedelini ödemediğini öne sürerek 1.1 milyon liralık haciz ve tedbir kararı çıkarmıştı. Karara itiraz eden Sandal, eski eşine yaptığı ödemelerin banka dekontlarını İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne sundu. Dekontlara göre Sandal, Bebek'teki bir banka şubesinden Jahovic'e 62 kalemde 968 bin lira ödemiş.