Müzede Bir Gece filmi oyuncuları kim, konusu ne? Müzede Bir Gece nerede ve ne zaman çekildi?

Müzede Bir Gece filmi 16 Ağustos Salı günü Star TV ekranlarında yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Shawn Levy'nin oturduğu Müzede Bir Gece filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki Müzede Bir Gece nerede çekildi, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Star TV ekranlarında bugün yayına giren Müzede Bir Gece filmi büyük beğeni topladı. İnternet aramalarında filmi izleyenler tarafından "Müzede Bir Gece nerede ve ne zaman çekildi? Müzede Bir Gece filmi oyuncuları kim, konusu ne?" sorusuna yanıt arıyor.

MÜZEDE BİR GECE KONUSU NEDİR?

New York'ta işsiz ve yeni boşanmış olan Larry Daley, tam anlamı ile bir kaybeden konumundadır. Oğlu Nick, babasına dair hayalkırıklığı yaşamaktadır. Larry en sonunda bir müzede gece bekçiliği görevini kabul eder. Bu işe girerken üç tane yaşlı güvenlik görevlisinin yerini alır. Adamlar henüz emekli olmuşlardır. Larry'nin ilk vardiyasında müzede hiçbir şeyin normal olmadığı açığa çıkar.

Tüm heykeller, güneş battıktan sonra canlanarak hareket etmeye başlarlar. O andan itibaren müze tam bir kaosa döner. Bir gece Larry oğlunu da yanında getirir ve paraya ihtiyacı olan diğer emekli güvenlik görevlileri sihirli bir taşı çalmak için müzeye girerler. Larry, bu işle baş edebilmek için tüm tarihi karakterleri organize eder. Suçluları yakalamak ve müzeyi korumak zorundadır.

MÜZEDE BİR GECE OYUNCULARI

Ben Stiller: Larry Daley, Laaa

Robin Williams: Theodore Roosevelt, Garuda

Owen Wilson: Jedediah Smith

Dan Stevens: Lancelot

Ben Kingsley: Mısırlı Firavun

Ricky Gervais: Dr. McPhee

Rami Malek: Ahkmenrah

Rebel Wilson: Tilly

Steve Coogan: Gaius Octavius

Skyler Gisondo: Nick Daley

Mizuo Peck: Sacajawea