Mutlu Aile Tablosu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mutlu Aile Tablosu hangi kanalda?

Mutlu Aile Tablosu filmi Tv'de ilk kez yayınlanıyor. Filmi izlemek isteyenler arama yapmaya başladı. Filmde İlişkisinde oyalanmaktan sıkılan Nalan, sevgilisi Rıfat'ı peşinde koşturacak bir plan yapmaya çalışırken hiç hesapta olmayan bir tablo başlarına bela olacaktır. Peki, Mutlu Aile Tablosu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mutlu Aile Tablosu hangi kanalda?

Mutlu Aile Tablosu filmi bu akşam ilk kez televizyon izleyicisi ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı'nın oturduğu filmde İlişkisinde oyalanmaktan sıkılan Nalan, sevgilisi Rıfat'ı peşinde koşturacak bir plan yapmaya çalışırken hiç hesapta olmayan bir tablo başlarına bela olacaktır. Peki, Mutlu Aile Tablosu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mutlu Aile Tablosu hangi kanalda?

MUTLU AİLE TABLOSU HANGİ KANALDA?

2021 yapımı Mutlu Aile Tablosu, bu akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

MUTLU AİLE TABLOSU KONUSU NEDİR?

Hiçbir işte tutunamayan Rıfat'ın onu sabırla bekleyen Nalan'la kavuşması, bir anda ortaya çıkan mirasla daha da çıkmaza girer. Sürpriz miras sayesinde nihayet mutlu bir aile tablosu oluşturabileceklerini düşünen Rıfat ve Nalan, mirasın ne olduğunu öğrendiklerinde artık geri dönüşü olmayan bir maceraya gireceklerdir.

MUTLU AİLE TABLOSU OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı'nın oturduğu Mutlu Aile Tablosu'nun oyuncuları arasında İnan Ulaş Torun, Seda Türkmen, Cemil Şahin ve Ceyda Olguner yer alıyor.