Mustafa Açıkgöz kimdir, O Ses Türkiye'de birinci oldu mu? Mustafa Açıkgöz kaç yaşında, aslen nereli, Instagram hesabı nedir?

Mustafa Açıkgöz, seslendirdiği şarkılarıyla O Ses Türkiye finaline yükselmeyi başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 sezonun birincisi yani şampiyonu 21 Ocak Cuma akşamı belli olacak. Finalde yarışacak isimler arasında yer alan Mustafa Açıkgöz ise sesiyle izleyiciyi büyülerken aynı zamanda hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Söz konusu ''Mustafa Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir, finalde hangi şarkıyı söyleyecek?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Mustafa Açıkgöz, O Ses Türkiye finaline adını yazdıran yarışmacılardan biri oldu. Ebru Gündeş'in kadrosunda yer alan Mustafa Açıkgöz, 21 Ocak 2022 Cuma akşamı final için yarışacak. Peki Mustafa Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, nereli, final performansı nasıl olacak?

MUSTAFA AÇIKGÖZ FİNALDE!

Beyazıt Öztürk'ün takımından Baran Turan ve Ebru Gündeş'in takımından Mustafa Açıkgöz yarı finalde eşleşti. Kıyasıya geçen oylamada yüzde 52 ile finale kalan isim Mustafa Açıkgöz oldu.

MUSTAFA AÇIKGÖZ KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Mustafa Açıkgöz, daha önce de yarışmaya katılmış. Nişanlısı ile katıldığını söyleyen Mustafa Açıkgöz, evlendiklerini ve üç ay sonra doğum yapacağını söyledi.

2017 sezonunda Mustafa Açıkgöz, o zaman nişanlısı, şu an evli olduğu Jinda Karakaş ile O Ses Türkiye sahnesinde "Al Ömrümü" şarkısını seslendirmiş. Başarılı yarışmacılara Murat Boz ve Hadise döndü. Bu iki jüriden Hadise'yi seçmişler. İkinci turda ise elenerek yarışmaya veda etmişler.

O Ses Türkiye'nin dördüncü bölümünde ekrana gelen Mustafa Açıkgöz, "ÇALIN DAVULLARI" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz'u döndürdü. Mustafa Açıkgöz, yoluna Ebru Gündeş'in takımında devam etmeyi seçti.