Dualı, ayetli, farklı Muharrem ayı resimleri, resimli mesajları burada! Muharrem ayı mesajları ve sözleri 2022

Muharrem ayı geldi çattı. Hicri yılbaşı günü olan 1 Muharrem bugün idrak ediliyor. Hicri takvime göre yılın 12. ve sonuncu ay olan Zilhicce sona ermesiyle Muharrem ayı başlıyor. Muharrem ayı dolayısı ile sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak ve yakınlarına mesaj göndermek isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte dualı, ayetli, farklı Muharrem ayı resimleri, resimli mesajları burada...

Dualı, ayetli, farklı Muharrem ayı resimleri, resimli mesajları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Muharrem ayı Allahın rahmetine mazhar olmuş müslümanlar için çok özel bir zaman dilimidir. Diyanet tarafından açıklanan takvime göre, bugün Hicri yılbaşı idrak ediliyor. Hicri yılbaşını ve Muharrem ayını kutlamak için mesaj ve resim yayınlamak isteyenler aramalarını hızlandırdı.

MUHARREM AYI MESAJLARI VE SÖZLERİ

Allah'ım girdiğimiz hicri yeni yılda , İslamiyeti gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara....

Bütün İslam Aleminin Ve Sadakat Aleminin Hicri Yeni Yılını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Mevlamızdan Niyaz Ederim.

Muharrem ayı, ilahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Hicri yılbaşınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Rabbim hicri yeni yılı tüm İslam alemi için en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin. Amin.

Allah'ım yeni yılda, İslamiyet'i gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara...

Yeni yılda tüm güzellikler seninle olsun. Mutlu yarınlar...

Yarabbi bizleri sana layık kul, efendimize layık ümmet eyle. Her anımızı layıki ile yaşamayı nasip et. Amin Mutlu Yıllar...

Rabbim hicri yeni yılı tüm İslam alemi için en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin. Amin.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun... Sağlık, huzur ve mutluluğunuz daim olsun. Rabbim, bütün hastalara şifa, dertlilere deva olsun. Zamanımızı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin.

Mutluluğunuz daim dualarınız kabul, amellerinin makbul olsun. Nice yıllara...

,Rabbim, tüm İslam Alemi'ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle hayırlı yıllar.

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle Hicri Yılbaşınız hayırlı olsun.

Bu yıl, İslamiyet'i anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kâinatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Hicri yeni yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun...