Müge Anlı sosyal medyayı salladı! Kot gömlek elbisesi beğeni yağmuruna tutuldu

ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, kot gömlek elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Müge Anlı'nın yeni pozu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal mecraya yeni katılan ve Instagram hesabını geçtiğimiz aylarda açan uzun yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında boy gösteren Müge Anlı, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabını açmasından kısa bir süre sonra 1 milyonun üzerine çıkarak rekor kıran Müge Anlı, aktif olarak paylaşım yapmaya devam ediyor.

Müge Anlı, sosyal medya hesabından dikkat çeken pozlarına bir yenisini daha ekledi. Kot gömlek elbisesi ile objektiflere poz veren Anlı, güzelliği ile büyüledi.

"YENİ YERLER KEŞFETMENİN ZAMANI GELDİ"

Müge Anlı, verdiği pozu "Instagram'ı açtım açalı fotoğraflarımın sadece iki farklı yerde çekildiğini fark ettim. Biri makyaj aynamın önünde, diğeri de küçük paparazzimin habersiz çektiği stüdyo kapısında. Yeni yerler keşfetmenin zamanı geldi." notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.