Morbius ne zaman çıkacak, konusu nedir? Morbius Türkçe dublaj full nereden nasıl izlenecek?

Morbius'un yayınlanmasına bir aydan biraz fazla bir süre kaldı. Film, Leto'nun, nadir ve ölümcül bir kan hastalığına yakalanmış bir bilim adamı olan esrarengiz Örümcek Adam çılgın düşmanı Dr. Michael Morbius rolünü üstlendiğini görecek. Kendisini ve diğerlerini zalim bir kaderden kurtarmak için son bir çabayla, ilk başta tam bir başarı gibi görünen deneysel bir tedavi görüyor. Yayınlanan fragman ile tüm ilgiyi üzerine çekmiy başaran Morbius film ile ilgili ne zaman çıkacak, konusu nedir? Morbius Türkçe dublaj full nereden nasıl izlenecek? soruların yanıtları merak konusu haline geldi.

Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı Morbius'un vizyon tarihi belli oldu. Vampirlerin medyadaki aşırı doygunluk eğilimi çoktan söndü, ancak Morbius izleyenleri ekrana kilitlemesi bekleniyor. Peki Morbius ne zaman çıkacak, konusu nedir? Morbius Türkçe dublaj full nereden nasıl izlenecek?

MORBİUS TÜRKİYEDE NE ZAMAN ÇIKACAK?

2021 yılında vizyona giren Marvel filmleri, dünya çapındaki gişe hasılatının %30'unu topladı. Başrolünde Jared Leto'nun yer aldığı Morbius filmi, 28 Ocak yerine 1 Nisan'da vizyona girecek.

MORBİUS VAMPİR Mİ?

Sony'nin yaratmaya çalıştığı Marvel çizgi roman evreninin sıkı bir parçası olan Morbius, bir vampir. Morbius The Living Vampire, iyileşmeye çalışan ancak hastalığının çözümünü bulamayan Michael Morbius'un ta kendisi.

MORBİUS MARVEL Mİ?

Marvel çizgi romanlarından uyarlanan "Morbius", kendisini günden güne güçsüz bırakan kan hastalığına tedavi ararken kendisini bir vampire dönüştüren Dr. Michael Morbius'un hikâyesini anlatıyor. Filmin başrolünde, Morbius karakterine Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto hayat veriyor.


MORBİUS NE ANLATIYOR?

Morbius, çizgi romanlarda Spider-Man evrenin karakterlerinden biri olan ve muzdarip olduğu kan hastalığına deva bulmaya çalışırken insanüstü-yarı vampir bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'un hikâyesini anlatıyor.

MORBİUS KONUSU NEDİR?

Nadir bir kan bozukluğu olan ve aynı kaderi çeken başkalarını kurtarmaya kararlı olan Dr. Morbius, umutsuz bir şekilde tehlikeli bir kumar oynamaya çalışır. İlk başta radikal bir başarı gibi görünen şey, kendisini hastalıktan potansiyel olarak daha kötü bir çare olarak ortaya çıkarır.

MORBİUS TÜRKÇE DUBLAJ FULL NEREDEN NASIL İZLENECEK?

Birden fazla gecikmeyle karşı karşıya kalan Morbius, pandeminin kurbanı oldu. En son Ocak 2022'de derken bir kez daha ertelendi, 28 Ocak'tan 1 Nisan 2022'ye ertelendi.

Morbius vizyona girdikten sonra Netflix üzerinden Türkçe izlenebilecek.

MORBİUS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jared Leto - Dr. Michael Morbius: Vampirimsi yarasa DNA'sı ile kendini tedavi etmeye çalışan nadir bir kan hastalığından mustarip Nobel Ödüllü bir biyolog, olağan ve insanlık dışı özellikler ile yetenekler geliştirdiğini gören bir vampirizmden etkileniyor. Sonuç olarak, fiziksel görünümü ve ruh sağlığının en kötüsü için kademeli olarak bozulması oluyor.

Charlie Shotwell - Michael Morbius'un gençliği rolündedir.

Adria Arjona - Martine Bancroft: Morbius'un nişanlısıdır.

Matt Smith - Loxias Crown: Morbius'un arkadaşı ve aynı nadir kan hastalığından mustarip meslektaşı.

Tyrese Gibson - Simon Stroud: Morbius'u avlayan bir FBI ajanı.

Jared Harris: Morbius'un akıl hocası rolünde.

Al Madrigal - Alberto Rodriguez: Stroud'un FBI ortağı, o da Morbius'u avlıyor.

Ek olarak Michael Keaton, Morbius'un bir tanıdığı olarak rol aldı. İsmi henüz açıklanmadı, ancak karakter isminin Adrian Toomes olması planlanıyor.