Misafir 1. bölüm izle tek parça! Fox Tv Misafir ilk bölüm kesintisiz izle!

Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, Oasis dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek olan FOX'un yeni dizisi Misafir'in ilk bölümü dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Misafir dizisinde; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılacak...

Fox Tv'nin yeni dizisi Misafir dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, Oasis dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek olan dizinin başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün otururken senaryosunu ise Özge Aras kaleme alıyor. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler..

MİSAFİR 1. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

MİSAFİR 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gece, hayatında bir gün bile mutlu olmamıştır. Hayatının son günü olduğunu düşündüğü gün Erdem ile tanışır ve hayatını yeniden yazmaya karar verir.

Erdem'in evine davet ettiği bu misafir, başta kendi olmak üzere herkes için yeni bir gün doğumu olacaktır.

MİSAFİR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Misafir'in oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

MİSAFİR KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı Misafir dizisinde; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi konu alınacak.