Minik eller, koca yürekler

İlköğretim 5'inci sınıf öğrencisi Feza Naz Yoğun, üç yıldır biriktirdiği 15 Temmuz hatıra paralarını “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop da, Feza Naz'a, TBMM'nin 100. yılına özel hatıra para ve pulunu hediye etti.

YELDA GÖKDAĞ

Kurutulmuş çiçeklerle yaptığı tabloyu, TBMM’nin 100. Yılı dolayısıyla 23 Nisan’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a hediye olarak gönderen ilköğretim 5. Sınıf öğrencisi Feza Naz Yoğun, TBMM Başkanı Şentop’a 15 Temmuz dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. Kendisi için ileride hatıra olması amacıyla biriktirdiği 15 Temmuz hatıra paralarını, Covid 19 salgını nedeniyle başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışlamak isteyen Feza Naz Yoğun, paraları biriktirdiği kutuyu Meclis Başkanı Şentop’a teslim etti.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaretinde Feza Naz’a, babası Hakan Yoğun ve Okul Müdürü de eşlik etti.

3 YILDA 152 ADET HATIRA PARA BİRİKTİRDİ

Feza Naz, paralarla birlikte, duygularını içeren bir şiirin de yer aldığı kutuyu Şentop'a sundu. Şiirini Başkan Şentop’a okuyan Feza Naz, kutunun içinde 3 yıldır biriktirdiği 152 adet 15 Temmuz hatıra parasının olduğunu söyledi. Şentop da, anlamlı bağışından ve düşüncesinden dolayı tebrik ettiği Feza’ya, TBMM’nin 100. Yılı için özel olarak bastırılan hatıra para ve 100. Yıl hatıra pulunu hediye etti. Bağıştan oldukça etkilenen Şentop, “Tebrik ederim çok ince bir düşünce bunları biriktirip de bu kampanyaya bağışlamış olman” şeklinde konuştu.