Mithat Kocadağ kimdir, eşi Mine Kocadağ'ı neden öldürdü? Mine Kocadağ kaç yaşında, cesedi nerede bulundu, çocukları var mı?

Mine Kocadağ olayı eşi Mithat Kocadağ'ın itirafı üzerine Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme geldi. Mine Kocadağ'ı öldürdüğünü itiraf eden zanlı Mithat Kocadağ, canlı yayınında emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Peki Mithat Kocadağ kimdir, eşi Mine Kocadağ'ı neden öldürdü? Mine Kocadağ kaç yaşında, cesedi nerede bulundu, çocukları var mı?

Mithat Kocadağ öldürdüğünü itiraf ettiği eşi Mine Kocadağ olayı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Mine Kocadağ'ın kayıp ilanını veren eşi Mithat Kocadağ cinayeti Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında itiraf etti. Peki Mine Kocadağ kaç yaşında, cesedi nerede bulundu, çocukları var mı? Mithat Kocadağ kimdir, eşi Mine Kocadağ'ı neden öldürdü?

Denizli'de yaşayan evli ve bir çocuk annesi Mine Kocadağ Ağustos ayından itibaren kayıptı. Kocadağ ağabeyi, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına çıkarak kız kardeşini bulunmasını istemişti.

6 aydır aranan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Aylardır suskunluğunu koruyan koca Mithat Kocadağ, programda cinayeti itiraf etti.

YANLIŞLIKLA ÖLDÜRMÜŞ!

Programda Didem Arslan Yılmaz'ın "neden öldürdün?" sorusuna yanıt veren katil zanlısı Kocadağ, "Kavga ettiğimiz sırada bana çok fazla hakaret etti. Bu sırada yanlışlıkla öldürdüm" şeklinde tüyler ürperten bir yanıt verdi.

Öte yandan Kocadağ'ın cesedi çuvala koyup gömdüğünü söylediği noktada arama çalışması başlatıldı. Ekipler cesedin olduğu çuvala ulaşırken, savcının olay yerine gelmesinin beklendiği öğrenildi.

KOCA, EŞİNİ NEREYE GÖMDÜĞÜNÜ TEK TEK ANLATTI

Mine Kocadağ'ı nereye gömdüğünü tarif eden Koca Mithat Kocadağ, canlı yayında şöyle konuştu: "Gece saat 03.00'da mutfakta tartıştıktan sonra ittirince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. Saat 05.00'a kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım.

Mine'nin yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan, banyoya götürdüm. Banyoda son kez karıma sarıldım, öptüm. Daha sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi.

Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Cesedi bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Cesedi bazanın altından çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım.

Kardeşimin aracına koydum, cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00'da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım."

NE OLMUŞTU?

18 Ağustos 2022 gecesi eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından Mine Kocadağ'dan bir daha haber alınamadığı, genç kadının evden ayrıldığı iddia edildi.

Aradan geçen bir süre sonra Mine Kocadağ'ın ağabeyi T.K., "Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı" suçlamasıyla, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına başvurmuştu.

Geçen 6 aylık süreçte Mine Kocadağ'dan herhangi bir haber alınamazken, genç annenin öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine arama çalışmalarına hız verilmişti.

Programda eşi Mine'nin kendisini Hüseyin isimli bir erkekle aldattığını ama yine de karısını çok sevdiğini söyleyen Mithat, eşinin evde kalması için elinden geleni yaptığını söylemişti.

Bu sırada polis ekipleri Mithat'ın arama geçmişini araştırdığında "En hızlı öldüren fare ilacı hangisi?", "Ceset kaç günde çürür?" ve "Denizli'de kayıp kadın ilanları" şeklinde aramalar yaptığını ortaya çıkarmıştı.

Didem Arslan'ın çok fazla üstüne gittiği Mithat çelişkili ifadelerde bulunsa da yine de üstüne basa basa eşine bir şey yapmadığını söylüyordu.

Mithat eşinin kaybolduğu gün "Mine bana Hüseyin ile gitmek istediğini söyledi. Yalvardım kalması için... Bana onunla birlikte yaptıklarını, yatak odalarını anlattı. Yalvardım 'Çocuğumuz var gitme, ne istersen yaparım' dedim" diyerek eşiyle olan son konuşmasını anlatmıştı.

Hatta ikilinin oğlu, babasının annesini bıçakladığını ve cesedi bir yere atarak üstüne çam ağacı yapraklarıyla kapattığını söylemişti.

Aylardır beklenen itiraf 30 Ocak 2023 tarihinde geldi... Mithat Kocadağ, karısı Mine Kocadağ'ı öldürdüğünü itiraf etti:

"Mine mutfaktaydı. Kahve içtik. 'Konuşalım' dedim, sandalyede oturuyorduk. 'Hüseyin ile ne kadar, nasıl vakit geçiriyorsunuz?' diye sordum. Anlatmaya başladı. Cinsel hayatıyla ilgili bilgileri anlattı. 'Biz köye gittiğimizde benim rızam olmadan Hüseyin benimle birlikte oldu' dedi."

"Yine de Hüseyin'i istiyordu. 'Beni gezdiriyor, tozduruyor' diyordu. 'İstiyorsan ben de seni gezdiririm' dedim. Dolmuştum artık, bana kötü davranıp Hüseyin'le beni kıyaslamaya başlamıştı. İyice delirdim, aklım başımdan gitti. Sandalyede otururken hızlı bir şekilde ittim, yere düştü. Ağzından burnundan kan geliyordu. Yüreğim koptu o an."

"Müdahale ettim ama ambulansı arayamadım, şok oldum. Bir sinirle ittirdim... Biraz çırpındı o sırada bir saat bekledim. Ne olduğunu tam bilmiyorum, elim ambulansı aramaya varmadı, aslında aramak istedim..."

"Cinayeti planlamadım, öldürmek istemedim ama söyledikleri kanıma dokundu." diyen Mithat, canlı yayında yer tarifi de yaptı.