Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta? MPİ 2022 yılbaşı özel çekilişi canlı olarak nasıl izlenecek?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman ve saat kaçta yapılacağı araştırılıyor. Yılbaşına kısa bir süre kala biletlerini alan vatandaşlar heyecanlı bir şekilde çekiliş sonuçlarını bekliyor. Bu yıl büyük ikramiye 120 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta? MPİ 2022 yılbaşı özel çekilişi canlı olarak nasıl izlenecek?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu. Milyonlarca kişi yılbaşı özel çekilişini canlı izlemek ve numaraları takip etmek istiyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de çekiliş noter huzurunda canlı olarak gerçekleştiriliyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta? MPİ 2022 yılbaşı özel çekilişi canlı olarak nasıl izlenecek?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli Piyango yılbaşı çekiliş saatleri belli oldu. 120 milyon TL büyük ikramiyeninin çekilişi 31 Aralık Cuma akşamı saat 23:00'de gerçekleşecek. Çekiliş, Milli Piyango Online sitesi üzerinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Diğer çekiliş saatleri ise şu şekilde:

12 bin TL ve 12 milyon TL kazanan numaralar saat 17.00'de

6 bin TL kazanan numaraların çekilişi ise saat 18.30'da

240 TL-2 bin TL kazanan numaraların çekilişi saat 20.30'da

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri bayiler ve 'millipiyangoonline.com' internet sitesi üzerinden alınabiliyor.