Mihriban Hurmacı'dan Özer Hurmacı'ya 20 milyon TL'lik tazminat ve velayet davası

Futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, ayrılma aşamasında olduğu eşine çekişmeli boşanma davası açtı. Mihriban Hurmacı eşi Özer Hurmacı'dan 20 milyon TL tazminat ve üç çocuğunun velayetini talep etti.

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı arasında olaylar devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; kendisini darp ettiğini iddia ettiği eşi Özer Hurmacı hakkında şikâyetçi olan Mihriban Hurmacı, Aile Mahkemesi'ne de başvurdu ve eşi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Özer Hurmacı da aynı şekilde eşi için 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı ve tedbir kararını ihlal ettiği iddiasıyla 3 günlük zorlama hapis isteminde bulundu.

KARŞILIKLI CEZA DAVASI AÇILDI

Karşılıklı şikayetler üzerine savcılık tarafından ceza davası açıldı. Davanın iddianamesinde; Mihriban Hurmacı'nın 1 yıldan 5 yıla kadar eşi futbolcu Özer Hurmacı'nın ise 1 yıldan 6 aya kadarlık süre ile hapisleri istendi.

Öte yandan Mihriban Hurmacı, İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatı aracılığı ile başvurarak çekişmeli boşanma davası açtı.

Hurmacı boşanmak istediği eşinden 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira da manevi tazminat ayrıca 3 çocuğunun velayetini talep etti.