Melis Sezen ALEM dergisine konuştu: Saygısızlığa hayatımda yer yok

Oyuncu Melis Sezen, eleştiriye açık bir insan olduğunu ama saygısızlığa tahammül edemediğini söyleyerek “O kişi hayatımda da olamaz” dedi.

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen, ALEM dergisine konuştu. Son dönemde yoğun bir şekilde çalıştığını ve tüm vaktinin sette geçtiğini belirten Sezen, "Bugünleri hayal ediyordum; her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oyunculuk benim hayatım o yüzden daha yolculuğumun başında hissediyorum kendimi. Bugüne kadar aldığım yol için de, öğrendiğim her şey için de sonsuz şükür duyuyorum" dedi. Eleştirilere açık bir insan olduğunu söyleyen Sezen, saygısızlığa tahammül edemediğini söyledi.

Cansu Kurtçu'dan dikkat çeken açıklama: Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye benim

'Eleştiri işimizin bir parçası' diyen Sezen sözlerine "Yapıcı eleştiriye her zaman açığım. Ancak eleştiri başlığı adı altında yapılan saygısızlığı kabul etmem ve bunu yapan kişi de benim hayatımda olamaz. Benim dünyamda buna yer yok" şeklinde devam etti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Demet Özdemir kavgası

Özel hayatı hakkında konuşan Sezen, aşık olduğunda nasıl bir insan olduğunu ise "Tam bir sevgi kelebeği oluyorum. Gülüşmeler, heyecanlar" sözleriyle dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan örnek davranış! Sokak hayvanlarını unutmadı