Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı, neden? Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek?

TV 8'in ilgi ile takip edilen yemek programı MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'nın ayrıldığı öne sürüldü. Bunun üzerine Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı, neden? Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek? soruları yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

MasterChef Türkiye jürisinde değişiklik yapıldığı iddia edildi. Mehmet Şef olarak bilinen Mehmet Yalçınkaya'nın programda ayrıldığı konuşuluyor. Peki, Mehmet Şef MasterChef'ten ayrıldı mı, neden? Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek?

MEHMET ŞEF MASTERCHEF'TEN AYRILDI MI, NEDEN?

Masterchef Türkiye'de 3 sezondur jüri üyeliği yapan Mehmet şef bu sene programda yer almayacağı iddia edildi. Mehmet Yalçınkaya'nın programdan ayrılma sebebi olarak geçen yıl kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile yaşadığı sorun gösteriliyor. Geçtiğimiz yıl, Somer Sivrioğlu'nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya'nın Acun Ilıcalı'ya rest çektiği öne sürülmüştü.

MEHMET YALÇINKAYA YERİNE KİM GELECEK?

Acun Medya'nın Refika Birgül, Ömür Akkor, Fatih Tutak, CZN Burak ve Arda Türkmen gibi isimlere teklif götürdüğü iddia edildi. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ünlü şef Arda Türkmen'in teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Böylece MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'ten boşalan koltuğa Arda Türkmen getirilmiş oldu.

Acun Medya ve Arda Türkmen tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.