Mehmet Şef açtı ağzını yumdu gözünü: ''Biz iyi yıldız söndürürüz!'' Bu sözler Sergen'e mi...

MasterChef All Star'da bu akşam oynanan düello oyunu sonrasında Mehmet Şef ateş püskürdü. Oyun sırasında Mavi takım yarışmacılarından Gamze'nin yaptığı böreği Alican ve Sergen de yedi. Bu durumun kural ihlali olması nedeni ile yemek değerlendirmeye alınmadı. Mehmet Şefin durumu açıklarken Sergen ile Eray'ın arkada konuşuyor olması Mehmet Şefi sinirlendirdi.

Mehmet Şef, Gamze'ye "Ya bu kurallara uyacaksınız ya da bu tür cezaları alacaksınız" dedi. O esnada Mavi takımdan Sergen ile Kırmızı takımdan Eray arkada söz dalaşına girdi. Konuşmaları duyan Mehmet Şef "Dinleyin burayı, dinle" diyerek uyardı. Konuşmaya devam edilmesi neticesinde Mehmet Şef daha şiddetle bağırdı.

Sergen "Neden, ne oldu?" yanıtını verdi. O sırada araya giren Somer Şef, "Çalışıyoruz burada, biz de birşey yapıyoruz ya." dedi.

Bu kadarı fazla, kendinize geleceksiniz, işinizi yapacaksınız diyen Mehmet Şef, "Kendimi frenlemeye çalışıyorum çünkü bu arkadaşlar starcılık oynuyor burada bu beni çok rahatsız ediyor da biz iyi yıldız söndürürüz. Gerçekten tepkim çok büyük olabilir." ifadelerini kullandı.