Mehmet Dinçerler, Hadise ile eve girerken görüntülenmesine ateş püskürdü: Otoparkıma pusu kuruldu, bu haneye tecavüz

Mehmet Dinçerler ile Hadise, ünlü iş insanının Arnavutköy'deki evine girerken objektiflere yansıdı. Mehmet Dinçerler evine girerken basın mensuplarının görüntü almasına sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Dinçerler, ''Bu kadarı fazla, otoparkıma pusu kuru görüntü almanız haneye tecavüz'' sözleri ile isyan etti.

Mehmet Dinçerler ile evlilik kararı alan ve geçtiğimiz günlerde video paylaşarak evet dediğini açıklayan Hadise, gündemden düşmüyor. Ünlü çift, önceki akşam Dinçerler'in Arnavutköy'deki evlerine girerken objektiflere takıldı.

Hadise, kendisine yöneltilen "Hadise hanım evlilik teklifi hayırlı olsun, geçen gün de Mehmet Bey'in kız kardeşinin düğününde aileler de tanıştı. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt vermedi. Araçtan inen ünlü şarkıcı hızla eve ilerledi.

Mehmet Dinçerler evine girerken görüntülenmesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. Dinçerler, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadar artık çok fazla. Benim evimin otoparkına pusu yapıp, evimin bahçesinde görüntü almazsınız! Bu haneye tecavüz. 'Yardımcım önünüze geçip engel olmazsa bizimle eve mi çıkacaksınız? Bu basın özgürlüğü değil, bu düpedüz özel hayata taciz. Sizinle mahkemede hesaplaşacağız"

Mehmet Dinçerler evinin anahtarını Hadise'ye verdi