Masumlar Apartmanı Safiye rolü için Ezgi Mola'dan önce meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızına teklif götürülmüş

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı Safiye rolü için Ezgi Mola'dan önce Yaprak Dökümü'nün Fikret'i Bennu Yıldırımlar'a teklif götürüldüğü öne sürüldü.

TRT 1'de ekrana getirilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı son dönemin en sevilen dizileri arasına adını yazdırdı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başarılı oyunculuk performansı Masumlar Apartmanı'na damga vurdu. Masumlar Apartmanı, hikayesi ve karakterleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

En dikkat çeken karakterlerden biri de Safiye oldu. Dizinin yayınlanan ilk bölümlerinde herkesin sinir uçlarına dokunan Safiye'nin içinde fırtınalar koptuğunu öğrenmiştik.

Ezgi Mola'nın başarılı performansı ile ekrana taşıdığı Safiye karakteri için meğer başak bir isme teklif götürülmüş.

BENNU YILDIRIMLAR'A MASUMLAR APARTMANI SAFİYE İÇİN TEKLİF GÖTÜRÜLMÜŞ

Posta Gazetesi'nin haberine göre yapımcı ilk olarak Safiye için birçoğumuzun Yaprak Dökümü dizisiyle tanımaya başladığı Bennu Yıldırımlar'a teklif götürmüş. Bennu Yıldırımlar ise "Hep dram oynadım. Artık oynamak istemiyorum" diyerek rolü reddetmiş.