TRT 1 Masumlar Apartmanı 47. bölüm FULL İZLE Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça izle!

Masumlar Apartmanı dün akşam 47. bölümü ile TRT 1'de yayınlandı. Başrollerinde Başrollerini; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı dizi salı akşamı yayınlanıyor. Masumlar Apartmanı 47. bölümde Han'ın eski nişanlısı Ceylan ortaya çıkıyor...

Masumlar Apartmanı 47. bölümü izlemek isteyenler araştırmalarında konuya yer veriyor. Dün akşam TRT 1'de yayınlanan dizi için nefesler tutuldu. Aslıhan Gürbüz Ceylan karakteri ile diziye giriş yaptı. Masumlar Apartmanı 47. bölümde bu hafta, Safiye, Naci'nin önemli gününde Gülben'den destek alır ve cesur bir adım atar...

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜM İZLE!


MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ufuk'un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han'ın Rüya'ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye'nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben'in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye'nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir.

Gülben, Esat'ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye'nin yaptığı bir şey Gülben'e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır.

Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye'yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.